عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

رونمایی از خودروی جدید بی‌ ام‌ و

از خودروی شاسی بلند بی ام و X۵ M فیس لیفت S که در سال ۲۰۲۳ عرضه می شود، رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 21
کد خبر: ۱۱۸۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر یک سال پیش بی ام و از بی ام و X۵ M رونمایی کرد و اکنون فیس لیفت این خودرو به نمایش درآمده است اما هنوز مورد آزمایش قرار نگرفته است. این خودرو اکنون برای اولین بار در حومه آلمان، خارج از مونیخ دیده شده است.

این خودرو اکنون نسبت به نسل قبل دارای تغییراتی است که از جمله آن می‌‌توان به چراغ های جلو اشاره کرد، همچنین جلوپنجره نسبت به نسل قبل تغییر کرده است.

این تغییرات نسبت به نسل قبل بیشتر در قسمت جلویی است و در عقب تغییراتی به چشم نمی خرود و تنها چراغ‌های عقب دارای یک بخش مرکزی فرورفته هستند تا یک جلوه سه بعدی را ایجاد کنند. اسپویلر نصب شده روی سقف و سپر به نظر می‌رسد نسبت به نسل قبل یکسان هستند.

عکس‌های کابین هنوز منتشر نشده، اگرچه از برخی زوایا به نظر می‌رسد داشبورد زیر یک تکه پارچه پنهان شده است. این شرکت خودروسازی گفته است قصد دارد به X۵ فیس لیفت، سیستم iDrive ۸ را اضافه کند که همراه با یک جفت صفحه نمایش، ارائه می‌‌شود این آپشن در بی ام و سری ۳ LCI نیز ارائه می‌‌شود، بنابراین منطقی است که X۵ سطح بالاتری بتواند به سیستم اطلاعات سرگرمی نسل بعدی سوئیچ کند.

آنطور که این شرکت خودروسازی گفته در زیر کاپوت تغییری اعمال نشده و همانند نسخه M از موتور ۴.۴ لیتری توئین توربو با حداکثر قدرت ۶۱۷ اسب بخار بهره می‌‌برد.

احتمالاً این آخرین موتور برای یک V۸ غیرهیبریدی در X۵ M خواهد بود، زیرا پیش بینی می شود کانسپت XM با امکانات خودروهای الکتریکی ارائه شود./باشگاه خبرنگاران جوان 

ارسال نظر
آخرین اخبار